Sectoren

Iedere sector is uniek en vraagt om een maatwerkoplossing op het gebied van veiligheid. Services Group is gespecialiseerd in verschillende sectoren. In samenwerking met First Class Protection bieden we ook eersteklas beveiliging. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

neem contact op

Evenementen

Organiseert u een groot evenement zoals een festival? Bij de organisatie van een festival komt veel kijken. Ook wat betreft de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Denk aan de controle bij de toegangspoorten of conflictsituaties op het festivalterrein, maar vergeet ook niet het veiligheidsplan. Samen bekijken we wat uw evenement nodig heeft, zodat uw bezoekers een gezellige dag ervaren en zich veilig voelen.

Services Group biedt verschillende beveiligingsproducten en -diensten:

  • Camerasystemen
  • Toegangspoorten
  • Ticket controllers
  • Personeel (servicemedewerkers, barmedewerkers, security medewerkers, hospitality en centralisten)
  • Tourniquets

Crisisopvang

Crisisopvang locaties bieden tijdelijk plek voor asielzoekers. Het veiligheidsgevoel is op deze locaties prioriteit nummer 1. U wilt een veilige plek creƫren waar asielzoekers gastvrij worden ontvangen. Dat vraagt om een gedegen aanpak.

Services Group is – in samenwerking met First Class Protection – ervaren met de beveiliging van crisisopvang locaties en ondersteunt daarnaast bij een gastvrije ontvangst. Daarbij kunt u denken aan receptiemedewerkers, maar ook aan toegangspoorten, registratiesystemen, lichtmasten en camera units. Daarnaast kunnen we het veiligheidsplan voor uw locatie verzorgen.

Bouwplaatsen

Op een bouwplaats bevinden zich kostbare machines en materialen. Als de bouwvakkers niet aanwezig zijn, proberen criminelen of vandalen de bouwplaats te betreden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een goede beveiliging van het terrein schrikt deze personen af. Services Group zorgt voor de veiligheid op uw bouwplaats met cameramasten, lichtmasten en locatie coƶrdinatoren.